Animalitat i Palestina

Cuándo

17 de mayo de 2024    
18:00 - 20:30

Tipo de evento

El dia 17 de maig, a les 18h a @lagatainsubmisa, es farà la xerrada Animalitat i Palestina a càrrec de @frascfz, una xerrada per reflexionar sobre l’alliberament animal humà i no humà.

En aquests últims mesos hem estat testimonis una vegada més de com el sionisme utilitza l’alimalització del poble palestí per desumanitzar-lo i justificar així la violencia contra aquest. De quina manera l’animal funciona com a categoria del no-humà, és a dir, del no mereixedor de consideració i empatia, i com axò converteix l’especisme també en un fonament per a les estructures racistes, en la mesura en que la mateixa taxonomia utilitzada per articular l’ordre antropocèntric (el no-humà pot ser reprimit, explotat i assassinat perquè les seves vides, desitjos, necessitats i sentiments no compten, ja que no és humà) es converteix en la punta de llança per a les antologies de la supremacia blanca? Com és possible que articuli un discurs especista per justificar els seus crims mentre utilitza el veganisme per maquillar-los?

Al finalitzar la xerrada, hi haurà sopador amb menjar 100% vegetal, el diners recaptats seràn destinats a la caixa de resitència de l’assamblea i per cobrir despeses de transport.

T’esperem a les 18h a @lagatainsubmisa (Carrer d’August, 23)